Google Adsense vs "Visitor Chow!!!"

View previous topic View next topic Go down

Google Adsense vs "Visitor Chow!!!"

Post  Admin on Sat Jan 17, 2009 10:24 pm

Pada pendapat akulah kan.. Google Adsense ni susah ckit klo korang nak jd IM yang profesional.....
Sebab:
1. Korang jual product sedangkan google mengiklankan competitor korang....
2. Pelawat akan chow terus..wahaha.. mngkin pelawat akan x lawat dah web korang melainkan diorang rase produk korang better dan cookies is ON.
3. Ciput.. hehe
4. korang lah ckp pulak..hehe

Admin
Admin

Posts : 4
Join date : 17/01/2009
Age : 27
Location : Johor

View user profile http://www.SyafiqZainal.com

Back to top Go down

That why

Post  Admin on Sat Jan 17, 2009 10:50 pm

Admin wrote:Pada pendapat akulah kan.. Google Adsense ni susah ckit klo korang nak jd IM yang profesional.....
Sebab:
1. Korang jual product sedangkan google mengiklankan competitor korang....
2. Pelawat akan chow terus..wahaha.. mngkin pelawat akan x lawat dah web korang melainkan diorang rase produk korang better dan cookies is ON.
3. Ciput.. hehe
4. korang lah ckp pulak..hehe
Betullah tu..memang agak x bez ckit google adsense ni..tp ada keuntungan nye jgk..cthnya..
1. Kepada yang suka wat web information, I think that sesuai..
2. Kenapa? sbb information site besenya tidak menjual barang tp banyak kepada iklan affiliate dalam site die dan adsense menjadi salah 1 triknye untuk dapat duit...
3. Tp adsense ni klo korang nak untunglah kan.. korang wat satu web guna blogger.com then korang wat satu web pasal "lawyer service" dan daftar adsense ni.. Kompem bila orang klik..komisen kaw2 punye. X ramai yang nak buat stlye mcm ni sbb malas nak layan..tp klo rase nak duit sangat.. watlah..huhu..
4. Komisen besanya sekali klik rm70 keatas. Waaaaa... cyclops

Admin
Admin

Posts : 4
Join date : 17/01/2009
Age : 27
Location : Johor

View user profile http://www.SyafiqZainal.com

Back to top Go down

Re: Google Adsense vs "Visitor Chow!!!"

Post  World Crazy on Sat Jan 17, 2009 11:14 pm

Admin wrote:Pada pendapat akulah kan.. Google Adsense ni susah ckit klo korang nak jd IM yang profesional.....
Sebab:
1. Korang jual product sedangkan google mengiklankan competitor korang....
2. Pelawat akan chow terus..wahaha.. mngkin pelawat akan x lawat dah web korang melainkan diorang rase produk korang better dan cookies is ON.
3. Ciput.. hehe
4. korang lah ckp pulak..hehe
Betullah tu..memang agak x bez ckit google adsense ni..tp ada keuntungan nye jgk..cthnya..
1. Kepada yang suka wat web information, I think that sesuai..
2. Kenapa? sbb information site besenya tidak menjual barang tp banyak kepada iklan affiliate dalam site die dan adsense menjadi salah 1 triknye untuk dapat duit...
3. Tp adsense ni klo korang nak untunglah kan.. korang wat satu web guna blogger.com then korang wat satu web pasal "lawyer service" dan daftar adsense ni.. Kompem bila orang klik..komisen kaw2 punye. X ramai yang nak buat stlye mcm ni sbb malas nak layan..tp klo rase nak duit sangat.. watlah..huhu..
4. Komisen besanya sekali klik rm70 keatas. Waaaaa... cyclops
avatar
World Crazy

Posts : 1
Join date : 17/01/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Google Adsense vs "Visitor Chow!!!"

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum